Köer

Igår var jag ute och försökte eliminera några julklappsbekymmer. Alla vet i dessa jultider att trängseln är enorm på affärerna. Köerna är långa fram till kassan. Man blir lätt irriterad, stressad, svettig och frustrerad. Det är då det händer!

Någon lägger av en rökare. Alla ser oskyldiga ut, men det kan vara vem som helst av oss konsumenter.

Alla fiser, mer eller mindre. Vi följer allehanda kostråd och trycker i oss mängder av fiberrik kost såsom fullkornsbröd, fullkornspasta och råris. Klart som fan att trycket i tarmen ökar. En del är så uppblåsta av bubblande mage att vi kan börja snacka seismografi och bullret att kan registreras på Richterskalan. Och det går ju inte för sig att lätta på trycket i alla lägen. Därför är det synd om människan när hon inte kan släppa väder... 

Fisar skapar reaktioner. Allt från generat fnitter till fullständig förnekelse och skam.

Och om du tillhör dem som går omkring som ett vandrande gasverk och släpper ut litervis med metangas från baken varje dag så vet du att det inte är särskilt roligt.

Men om du vill tillhöra dem som bara släpper ut ett par oansenliga småfjärtar per dygn - då ska du lägga av med att äta kolhydrater. Det är säkert!


Kommentarer
Postat av: Gudrun

Jag skiter var/hur och när som helst det passar mig !! passar det inte andra behöver dom inte dra in skiten i näsan heller.

2008-12-05 @ 16:04:16
Postat av: Huvudbrydd

Gudrun, Gudrun...du måste dra ner på kolhydraterna och börja bete dig som en "fin" dam.

2008-12-05 @ 23:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0