Tänk på vad du säger,så du inte säger det du tänker !!

Mulet,regnigt och grått...hade tänkt vara ute i skog och mark idag men känns inte så inbjudande när man tittar ut genom fönstret,
så då kan man ju sitta och läsa tidning/bloggar här istället.
Tänk nu behöver man ju inte ens gå utanför dörren för att få socialt umgänge...nu kan man ju sitta hemma och få både mat/nyheter/fru/make etc levererade till dörren...enkelt att leva,eller?!
Jag kan sitta och rysa av obehag då jag tänker/läser på/om Dagens 20-åringar,varför ? Ja men för det första är dom ju knappast självgående...bortskämda paris hilton kopior de flesta av dem, det ska gullas och ordnas...det duger inte med vad som helst åt dem heller gud bevars !
Har nån sett en 20-åring inte sitta i en nyare bilmodell med importerade kläder/smink och ordförråd ?
Föräldrarna - " ja men alla andra har ju" "Ja men hur ska dom klara sig" ? "Man vill  ju så väl...och ge dom vad en annan inte fick som barn"...eh?
Till er alla -Det blev ju i alla fall självgående folk av er !! Ni kommer att klara er galant ...men ungarna ni har ställt till,de utan ansvar och pliktkänsla....dom vete gudarna vad det blir utav !
Det är nästan roligt att läsa dom unga som tror sig vara så riktiga..ge andra (i det här fallet mammor) råd om hur dom ska uppfostra sina barn.."hostar " det är ju banne mig så man sätter i halsen !
Ja det blev en liten avstickare här...hade ju tänkt att skriva lite om den nya FRA lagen som ska genomföras...det får bli i ett annat inlägg.

"Hur rik man än är så kan man aldrig äta sig mer än mätt"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0